SAP Business One: L’ERP més complet per administrar tota la teva empresa

Disposar d’una eina ERP adequat com SAP Business ONE permet unificar totes les diferents eines empresarials existents en una mateixa amb l’objectiu de guanyar principalment temps, seguretat, estabilitat i traçabilitat.

Un dels principals problemes de les petites i mitjanes empreses està en com gestionar degudament el producte que es vol vendre, el tracte amb els clients i la gestió de la competència, per tant, el temps a dedicar i l’esforç humà són vitals a l’hora d’aconseguir un producte o servei competitiu.

La nostra experiència cap a la pime ens ha fet veure que el creixement d’una empresa implica que aquesta disposi de diferents eines de gestió que han aparegut amb el creixement o vida d’aquesta, però eines que són completament independents unes de les altres i que amb molt poques ocasions guarden vinculació entre elles, vull dir relació entre els processos i que costa relacionar la documentació que en la majoria de les ocasions, per trobar allò que necessitem, ens cal fer moltes passes i emprar molt de temps.

Habitualment, una empresa disposa del seu CRM o quelcom similar que permet una gestió de la cartera de clients en l’àmbit de seguiment comercial o de relació, també disposa de la típica eina de Gestió Financera per tal de generar factures, i altres sistemes per generar documents de producció com Comandes, Albarans i altres documents. Hi ha també eines de seguiment de postvenda així com de Gestió de RRHH. Cal també considerar els repositoris de documents creats amb una metodologia concretada, però poc eficients per la quantitat de documents, de versions i repeticions. Hi ha també el fenomen e-mail que tampoc guarda relació vinculada a cap dels documents tractats i que per tant tenim la tendència de reenviar o imprimir i annexar al document o procés concret. Tot plegat, com he comentat, fruit del creixement de l’empresa.

Des de RIC.DOC sabem que tot plegat no deixa de ser un caos, que cal guanyar temps de resposta i per tant, competitivitat, és a dir, trobar informació a l’instant i per això pensem que la consolidació d’una empresa s’aconsegueix quan aquesta disposa de l’eina adequada per centralitzar i vincular tots els documents i aquesta és SAP Business ONE.

Una eina com SAP Business ONE és una garantia de creixement exponencial. Cal saber que darrere d’aquesta eina hi ha un gran equip de suport i desenvolupament que treballa sota un concepte de captació voluntària de dades dels seus clients tot garantint l’evolució de manera col•laborativa.
Gràcies a la simplicitat i facilitat d’ús de SAP Business ONE els nostres clients aconsegueixen una major agilitat, eficiència i resposta i el que és més important, un control absolut en tot moment de totes les gestions.

Des de RIC.DOC sabem que gràcies a un bon ERP com SAP Business ONE, les pime fan un pas de consolidació en fer servir un ERP robust i de plena garantia d’èxit. És un canvi important doncs entra en el nucli de la gestió de l’empresa, cert, però és una garantia total d’èxit i així ho avalen milers i milers d’empreses per a tot el món.

El nostre equip humà està degudament preparat per assessorar i conduir a qualsevol empresa, confia amb nosaltres.

2018-09-25T11:14:11+00:00 25 setembre 2018|ERP, Gestió, Gestió de processos de negoci, Transformació Digital|

About the Author:

System Consultant de RIC.DOC.