Avís legal

Avís legal

[fusion_builder_container admin_label=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=”contact” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”0″ padding_right=”10%” padding_bottom=”60″ padding_left=”10%” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”2_5″ spacing=”yes” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”0px 0px 0px 0px” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Avís legal

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”10px” bottom_margin=”” border_size=”0″ icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_text]

El present avís legal regula l’ús del servei del portal d’Internet www.ricdoc.cat propietat de l’empresa Reprografia Industrial de Catalunya (en endavant RIC) amb domicili al Carrer Pagesia 22-24 de Rubí (Barcelona).

L’ús del lloc web www.ricdoc.cat es regeix per les normes establertes en el present avís legal. Amb la seva utilització, vostè accepta les condicions d’ús.

Contingut i ús

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial o d’altre tipus amb RIC.

RIC es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes a la seva pàgina web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i productes que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.

Drets de Propietat Intel·lectual

Tots els continguts del lloc web www.ricdoc.cat (incloent, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges i fotografies, dibuixos, gràfics i arxius de text) són propietat de RIC o dels proveïdors de continguts, havent estat, en aquest últim cas, objecte de llicència o cessió per part dels mateixos, i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual. La recopilació, disseny, ordenació i muntatge de tot el contingut del lloc web és propietat exclusiva de RIC i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Les marques, rètols, signes distintius o logotips de la web referenciat són titularitat de RIC i estan degudament registrats, així com els textos, dades i dibuixos gràfics; o bé són titularitat de les entitats proveïdores d’informació, no podent ser objecte d’ulterior modificació, còpia, transformació, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de tercers, sense l’expressa autorització per part del titular d’aquest contingut. La posada a disposició dels textos, dades i dibuixos gràfics no implica, en cap cas, la cessió de la titularitat o la concessió d’un dret d’explotació, reproducció, difusió, transformació, distribució, o transmissió al seu favor, diferent del dret d’ús que comporta la utilització legítima del web.

Manifestacions

RIC manifesta que aquest lloc web disposa de la tecnologia adequada per permetre l’accés i utilització del mateix. No obstant, no es responsabilitza per l’eventual existència de virus o altres elements nocius, introduïts per qualsevol mitjà o per qualsevol tercer, que puguin produir alteracions en els seus sistemes informàtics.

El lloc web www.ricdoc.cat podria contenir inexactituds, omissions rellevants, imprecisions o errates. RIC no garanteix, en cap cas, la veracitat, exactitud i actualitat de les dades contingudes al seu lloc web. L’usuari que accedeix al mateix exonera RIC de qualsevol responsabilitat en relació a la fiabilitat, utilitat o falses expectatives que aquest lloc web pogués produir-li.

Limitació de responsabilitat

1.- RIC no ofereix garanties de cap classe quant al funcionament de la present web oa la informació continguda en el mateix, ni serà responsable dels danys o perjudicis, de qualsevol índole, que puguin derivar-se del seu ús.

2.- Així mateix, RIC exclou tota responsabilitat per la licitud, contingut i qualitat de les dades i informacions oferts per terceres entitats a través del citat lloc web.

Enllaços hipervincles

1.- Els titulars d’altres llocs web que desitgin crear un hipervincle a www.ricdoc.cat es comprometen a no realitzar manifestacions falses, inexactes o incorrectes, que puguin induir a error o, en general, que siguin contràries a les lleis.

2.- Els titulars d’altres llocs web que desitgin crear un hipervincle a www.ricdoc.cat es comprometen, així mateix, a no establir hipervincles amb llocs web que continguin continguts, manifestacions o propaganda d’índole racista, xenòfob, pornogràfic, d’apologia del terrorisme i, en general, puguin perjudicar de qualsevol manera el bon nom o la imatge de RIC.

3.- La inclusió d’hipervincles en www.ricdoc.cat no implica necessàriament que RIC mantingui relacions mercantils o vincles associatius amb el titular del lloc web en la qual s’estableixi l’enllaç.

4.- La presència d’hipervincles té una finalitat merament informativa, motiu pel qual, RIC no es responsabilitza ni atorga garantia de cap naturalesa, ni expressa ni implícita respecte a la comerciabilitat, idoneïtat, qualitat, característiques, procedència, comercialització o qualsevol altre aspecte de les informacions i / o productes i / o serveis que s’ofereixin a través del lloc web referenciat.

Legislació aplicable

Amb caràcter general les relacions entre RIC amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en la web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Newsletter ProfesionalToda la información que necesitas para convertirte en una Empresa 4.0.

Te mandaremos toda la información que necesitas mensualmente.