Nova Actualització RICSigner 1.2.0.Dimecres passat 16 de desembre va entrar en vigor la nova actualització RICSigner 1.2.0.

Com bé sabreu, RICSigner és un Software desenvolupat exclusivament per RICDOC, i integrat amb la solució de signatura multicanal VIDSigner de ValidatedId, que creix de manera exponencial, gràcies a les aportacions i suggeriments que ens feu arribar tots vosaltres.

En aquesta última actualització hem inclòs les següents millores:

· Múltiples documents:

Ara ja és possible enviar en un sol procés de signatura diversos documents a signar. Una solució pensada per a optimitzar cadascun dels enviaments i fer que arribin en lot als signants.

· Drag&Drop:

Avui dia arrossegar i deixar anar en les interfícies virtuals, és una de les tècniques més utilitzades en programació, ja que facilita la interacció a l’usuari a l’hora d’utilitzar qualsevol programa.

Nosaltres no hem volgut ser menys i volem que RICSigner es converteixi en una eina intuïtiva i fàcil d’utilitzar, és per això que hem aplicat el Drag & Drop per ordenar la llista dels signants, perquè resulti més fàcil indicar l’ordre amb el qual han de signar els usuaris.

· Rellançar processos:

Quan realitzem un va enviar a múltiples signants d’un únic document, ens trobem a vegades que algun d’ells encara no l’ha signat, provocant retards en tancament d’operacions. Per a això hem desenvolupat un botó amb el qual podreu seleccionar l’usuari que no ha finalitzat el procés, reenviant-li de manera independent el document.

Si vols veure-ho de manera pràctica, et convidem a visualitzar-ho en el següent enllaç:

La nova actualització RICSigner 1.2.0. es va activar el 16/12/2020 de 8h-9h del matí. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres.

Newsletter ProfesionalToda la información que necesitas para convertirte en una Empresa 4.0.

Te mandaremos toda la información que necesitas mensualmente.