Tu també desconfies en una solució de signatura remota? Des de RIC.DOC anem a fer que canviïs d’opinió.

Una de les grans preguntes que ens solen fer els nostres clients és: Com podem destruir grans arxius de paper que ens treuen tant espai i que a més invertim tant de temps a revisar, arxivar i en determinats moments vam trigar tant a localitzar? Com podem destruir tants arxius i no haver de guardar-los de per vida?

Les empreses alberguen gran quantitat de dades i documentació de tota mena. Hi departaments que la seva gestió diària és bàsicament en paper. El paper, és aquí on resideix el gran problema en molts negocis, especialment aquells que ja tenen una extensa trajectòria. Se segueix acumulant gran quantitat de documentació que ha d’emmagatzemar-se físicament perquè la majoria de papers que guarden els negocis són documents que han estat signats com a contractes laborals o contractes entre empreses i en molts casos aquests tenen validesa jurídica. Hi ha alguna solució que permeti als negocis no acumular papers? Des de RIC.DOC confirmem que si. Com ja s’ha comentat anteriorment en altres entrades del bloc i també el trobareu al nostre web, a RIC.DOC tenim diferents solucions documentals per a qualsevol tipus de negoci: des ECM, BPM, ERP, fins Ticketing … però en aquest blog us volem tornar a parlar d’una altre de les nostres solucions que permeten desfer-nos del paper i eliminar inquietuds dels clients com la pèrdua del document, un incendi, una inundació, etc … i les solució és: la signatura remota.

D’aquesta manera i responent a la pregunta de l’enunciat per què hi ha empreses que desconfien de la signatura remota? És lògic que una empresa dubti, invertir econòmicament en una nova solució i més quan parlem de signatures de persones amb el que comporta legalment una signatura, la decisió és difícil de prendre, però les empreses no ho tenen que veure com una amenaça o eina en la que desconfiar, aquesta és una oportunitat i una estratègia d’empresa, que millora la productivitat empresarial, però és important estar ben assessorats abans de prendre la decisió i confiar en l’empresa que et proveirà aquesta tecnologia.

A RIC.DOC i com a especialistes en solucions confiem plenament en aquesta eina. La seva funcionalitat, senzillesa per als signants i la seva absoluta validesa jurídica fa que aquesta sigui una de les solucions imprescindibles avui dia per a qualsevol empresa que processa certa quantitat de documents. 

La solució de signatura remota evita el desplaçament de documents i persones, augmenta la productivitat i eficiència en els processos de negoci, aporta major validesa que el procés de signatura tradicional, facilita l’accés immediat a la informació estiguis on estiguis, elimina costos d’impressió i gestió de l’arxiu en paper i la seguretat de xifrat en cadascun dels documents i el més important i tornem a repetir, és que aquesta firma en format digital té validesa jurídica.

La signatura remota ens genera un document únic i certificat únic per a cada document en el qual ens donarà totes les proves a través de segells de temps, geolocalització, certificats, a través de doble autenticació i confiança per donar el valor legal a aquesta signatura.

En definitiva, la signatura remota és un element imprescindible per a qualsevol tipus de negoci per a la “despapelització”, millora els serveis i les tramitacions, aconsegueix que departaments administratius o jurídics millorin la seva eficiència i sempre es conserva la seva autenticitat i caràcter original.

Arribats a aquest punt, no només esperem que hagis entès la importància de l’ús de la signatura remota en el negoci, sinó la importància de no desconfiar en les noves solucions sinó veure-les com oportunitats úniques que milloren la qualitat de qualsevol departament i negoci. Si necessiteu més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres!

 

 

 

 

Newsletter ProfesionalToda la información que necesitas para convertirte en una Empresa 4.0.

Te mandaremos toda la información que necesitas mensualmente.