La divisió RIC.DOC serà present, a la 5a edició d’Open Expo 2018 que se celebra els dies 6 i 7 de juny a La Nave (Madrid). Per primera vegada, i com a patrocinador Gold, impulsarem la nostra marca per tot el territori estatal, en un espai on es junten els professionals de l’entorn digital.

Ens podreu trobar a l’stand nº 28, amb tots els nostres serveis i solucions que impulsen i ajuden els negocis a fer el salt cap a la transformació digital: BPM, ERP-SAP Business One, Signatura Biomètrica, Signatura Remota, Ticketing i un dels nostres productes clau en gestió documental (ECM), un software de fabricació internacional, amb el qual RIC.DOC s’ha convertit en el partner nº 1 de la zona EMEA en vendes de sistemes cloud.

A l’stand s’ubicaran diversos equips per oferir demostracions de tots els softwarei veure la seva funcionalitat, inclòs des de dispositius mòbils i les seves aplicacions.

En aquesta ocasió RIC.DOC comptarà també durant els dos dies amb la col·laboració de Dokuflex, el software BPM que la divisió distribueix des del passat any.

I és que RIC.DOC no només dóna solucions, també guia i defineix amb les empreses quina tecnologia és la més adequada per a cada negoci i àrea. Sabem que les empreses cada vegada donen més importància al repte de convertir-se en un negoci tecnològic i sostenible, per això, el nostre equip d’experts no només aconsegueix canviar i millorar la manera de fer les coses, sinó que ajuda a les empreses i a la participació de tots els seus membres a superar la por i el canvi cap a la transformació digital.

En el marc de la fira, el dia 6 de juny a les 11.45h tenim una cita amb els assistents a l’Speaker Room, on oferirem una ponència explicant dos dels nostres casos d’èxit aconseguits l’últim any, del sector del cafè i del sector bancari. Txema Ramírez, director de la Divisió RIC.DOC, s’encarregarà d’oferir aquesta xerrada i explicar com es va afrontar amb les empreses els seus reptes, quines solucions tecnològiques van ser aplicades en els seus processos i com estan treballant avui.

I és que en RIC.DOC gaudim dia a dia amb l’aventura de viatjar a la velocitat que marca l’evolució de l’entorn digital, d’aquí el nostre èxit i creixement en serveis tecnològics.

Us esperem a l’Stand nº 28!

Més informació a: ricdoc.com